Vývoj na zakázku

26.06.2024, Václav Lang

V NITTINu stavíme weby a webové aplikace nejen na zavedených CMS a DXP platformách. Pokud chcete, aby váš projekt běžel na samostatných základech, vyrobíme vám takový customizovaný web na míru.


Nejrůznější platformy pro správu webů, například Strapi či Kentico, sice poskytují širokou škálu využití a dají se nekonečně přizpůsobovat, ale ne každému musí vyhovovat. Proto nabízíme i výrobu webů na zakázku, kdy je postavíme dle vašich požadavků zcela od základů.

Různé řádky kódu zobrazené na monitoru počítače

Výhody zakázkového vývoje


  • Vše máte plně pod kontrolou a ve svých rukách
  • Od začátku si sami stanovíte, co vše bude nástroj umět, včetně administračního rozhraní
  • Nejste závislí na upgradech a aktualizacích od dodavatele CMS platformy
  • Nemusíte dělat kompromisy

Na zakázkovém vývoji jsou nejlepší jeho neomezené možnosti. Rádi se do takových projektů pouštíme, protože otevírají dokořán dveře kreativitě. Společně s klientem tak posouváme nápady na zcela nové úrovně.

Filip Fiala CO-FOUNDER & FRONT-END NITTIN

I tady platí, že umíme klientům naslouchat a společně se dobrat k výsledku, který bude přínosný pro oběstrany. Pokud máte nápad, neváhejte se ozvat. Rádi si uděláme čas na to, abychom se s vámi potkali třeba u kávy a popovídali si o tom, jaké jsou vaše představy a v čem můžeme být nápomocní.


Customizované weby jsme tvořili pro řadu klientů. Mezi nimi například pro Jihočeskou univerzitu, jíž jsme postavili zcela od základů webovou aplikaci pro evidenci a správu datových projektů. Nebo jsme pro světovou výtahářskou jedničku Otis vyvinuli aplikaci pomáhající pracovníkům při servisu výtahů.


Jak vidíte, náš záběr je široký a možnostem se u zakázkového vývoje meze nekladou. Tady se můžete přesvědčit, že spolupráce s námi je profesionální, ale přátelská (Jak probíhá spolupráce s námi). Začněte tím, že si s námi domluvíte schůzku.

Hledáte partnera pro svůj projekt nebo máte nějakou otázku?

Napište nám, rádi se s vámi potkáme nebo vám zavoláme.

Kontaktní údaje

+420 777 725 675
obchod@nittin.cz
NITTIN s.r.o.
Branická 26/43
147 00 Praha 4
IČO: 06947743
DIČ: CZ06947743

Nastavení cookies

Tato stránka používá cookies.