Jak probíhá spolupráce s NITTIN

02.05.2024, Václav Lang

NITTIN staví weby a aplikace pro jednotlivce i globální firmy. Klade důraz na naslouchání klientům a společně vytváří produkty, které splňují jejich cíle. Proces zahrnuje konzultaci, grafický návrh, nabídku, testování, spuštění a podporu. S důrazem na kvalitní komunikaci a osobní přístup dosahují spokojenosti a úspěchu pro obě strany.

Stavíme weby pro globální firmy i jednotlivce


Webová stránka nebo funkční aplikace je v dnešní době samozřejmostí pro každého, kdo o sobě chce dát vědět světu. U nás v NITTIN spolupracujeme jak s jednotlivci, tak s velkými firmami s celosvětovým dosahem. Dovedeme se domluvit s těmi, pro které je tvorba webu velkou neznámou, a poradíme si i s výzvami, které pro nás připraví ostřílení matadoři. 

Jako vývojáři máme dlouholeté zkušenosti v tvorbě webů a aplikací, které nadále zdokonalujeme. Zároveň si zakládáme na tom, že umíme klientům naslouchat a společně se dobrat k výsledku, který bude přínosný pro obě strany.

Tým vývojářů diskutuje při tvorbě webu

Ozvěte se nám


Možná nás doporučil známý, možná jste na nás narazili na internetu, možná jste viděli naše produkty pro jiné klienty (Případové studie). Ať tak či onak, rozhodně nás neváhejte zkontaktovat a nezávazně s námi probrat svůj nápad. Rádi si uděláme čas na to, abychom se s vámi potkali třeba u kávy a popovídali si o tom, jaké jsou vaše představy a v čem můžeme být nápomocní. 

Kontaktovat nás můžete tady a my se vám co nejrychleji ozveme:

Jak probíhá spolupráce s námi?


Že máte zatím jen nejasné obrysy svého projektu a nevíte, jak je správně interpretovat? Ani to nevadí. Máme za sebou letité zkušenosti a už tak nějak víme, jak klienta navést, když sám zrovna nemá přesnou představu o kýženém výsledku. 

Už při prvním dialogu zjišťujeme cíle, jakých má projekt dosáhnout. Předně je důležité umět si odpovědět na otázku, proč vlastně máme výsledný produkt vyrábět. Web či aplikace musí něco plnit. My dovedeme zajistit, že to bude fungovat. 

Když víme, jaké jsou vize a cíle, jako první krok připravíme grafický návrh řešení. Máme vlastního UI/UX designéra, který se o to postará. Návrh si s klientem potvrdíme, případně upřesníme, a připravíme rámcovou nabídku. Jakmile je schválená, dáme dohromady zpřesněné zadání a finální cenovou nabídku s harmonogramem prací.

Spuštěním webu naše práce nekončí


Pak se můžeme pustit do práce na samotném projektu. Vytvoříme testovací prostředí, které nám dá možnost nepřetržitě testovat průběžné výsledky a konzultovat je s klientem. Při tom ladíme detaily. Jakmile dosáhneme výsledku, jaký jsme chtěli, je čas na spuštění. Následuje nové kolo testování, a když vše běží, jak má, dopracujeme finální podobu dokumentací a předáváme produkt klientovi. 

Tím ale naše práce nekončí. Kromě dalšího sledování stavu aplikace pomocí automatického monitoringu pomáháme klientovi se zaškolením, asistujeme s prvními dotazy koncových uživatelů a případně zapracováváme ad-hoc požadavky.

Váš úspěch je i náš úspěch


Na vývoji produktu pro Vás bude pracovat tým zkušených profesionálů: Náš tým

Ctíme princip, že základem úspěchu je kvalitní a férová komunikace. Rádi s klienty jednáme narovinu bez nějakého mazání medu kolem úst. Ideální bývá setkat se a probrat očekávání a vize osobně. Můžeme vás pozvat na kávu k nám do kanceláře (sídlíme v Praze v Braníku), v dojezdové vzdálenosti si rádi uděláme výlet k vám. 

Ujasníme si, jaké jsou vaše požadavky a naše možnosti. To vše zpečetíme ve smlouvě definující společné cíle. Ano, skutečně se jedná o společný cíl, protože vaše spokojenost určije i naši spokojenost. Jde nám o to dosáhnout úspěchu na obou stranách.

Hledáte partnera pro svůj projekt nebo máte nějakou otázku?

Napište nám, rádi se s vámi potkáme nebo vám zavoláme.

Kontaktní údaje

+420 777 725 675
obchod@nittin.cz
NITTIN s.r.o.
Branická 26/43
147 00 Praha 4
IČO: 06947743
DIČ: CZ06947743

Nastavení cookies

Tato stránka používá cookies.