Xperience by Kentico

16.06.2024, Václav Lang

Brněnské Kentico vyvinulo jeden z nejrozšířenějších a nejoblíbenějších nástrojů pro firemní stránky.


Jejich Xperience 13 využívají tisíce zákazníků po celém světě. Teď navíc přicházejí s ještě pokročilejším nástupcem  Xperience by Kentico. V NITTINu jsme na Kentico odborníci a rádi vám pomůžeme se zabudováním některé z multifunkčních platforem od Kentica do vašeho webu.

Kentico logo grey

CMS na steroidech


Webové stránky s dynamickým obsahem potřebují pro svou správu tzv. CMS neboli  

Content Management System. Jeho pomocí se publikují příspěvky, ovládá SEO a vůbec se určuje, jak bude stránka na venek vypadat a fungovat.  

Zatímco standardní CMS bohatě postačí pro různé typy webů od těch prezentačních až po zpravodajské či menší e-shopy, v některých případech už to nestačí. Platformy od Kentica se řadí mezi DXP (Digital Experience Platform), tedy jakýsi vyšší vývojový stupeň běžného CMS. Taková obsahuje ještě širší škálu digitálních nástrojů, bez kterých se někteří profesionálové neobejdou. 

Proč právě Xperience od Kentico?


Xperience by Kentico je pokročilejší nástupce populárního nástroje Kentico Xperience 13. Ten si oblíbily zejména firmy, které nad rámec klasického obsahového manažeru využijí také rozsáhlou nabídku byznysových nástrojů, jako jsou různé pomůcky pro personalizaci či digitální marketing.  

Vylepšená novinka Xperience by Kentico, jež nyní vstupuje na trh a postupně se v něm začíná etablovat, se již adaptuje mezi prvními klienty. Slibuje přinést ještě kvalitnější a propracovanější služby, které profesionálům umožní náskok před konkurencí.

Proč používat Xperience by Kentico?


  • Uživatelská přívětivost a jednoduchost použití 
  • Komplexní funkcionality pro správu obsahu a další byznysové či marketingové aktivity 
  • Podpora pro SEO optimalizaci a analytiku 
  • Široká škála integrací s dalšími systémy a nástroji

Co umí Xperience by Kentico?


Multifunkční platforma poskytuje nástroje potřebné pro efektivní správu vašeho internetového byznysu. Díky bohaté sadě funkcí a rozhraní API budete potřebovat méně lidí a zdrojů pro úspěšnou cestu na trh. Xperience je navíc nastavené tak, že vám pomůže v rozjezdu, ale postupně se bude přizpůsobovat vašemu růstu.  

Váš marketingový tým získá platformu plnou základních nástrojů, k jejichž ovládání není potřeba znalost kódu. Díky tomu se bude moci efektivněji zaměřovat na růst povědomí o vaší značce.  

Cloudová platforma Xperience by Kentico disponuje vysokou mírou zabezpečení, je škálovatelná a ke všemu cenově dostupná. S menšími náklady tak dokážete přinášet lepší výsledky. A díky tomu se stát více konkurenceschopní na trhu.  

Hlavní výhody Xperience by Kentico:


  • Responzivní a uživatelsky přívětivý design 
  • Možnost přizpůsobení pro konkrétního zákazníka 
  • Integrované nástroje pro digitální marketing a správu obsahu 
  • Automatická aktualizace na nejnovější verzi softwaru 
  • Vylepšená rychlost a optimalizace pro různá zařízení

V NITTINu jsme na Xperience by Kentico odborníci


Pokud hledáte pro svůj projekt systém, jako je Xperience by Kentico, rádi vám s ním pomůžeme. Implementujeme platformu do vašeho webu a optimalizujeme ji tak, aby co nejvíce vyhovovala vašim potřebám a potřebám vašich klientů.  

Kentico Software je chytré řešení pro správu webu se spoustou funkcionalit, a i my ho pro řadu projektů využíváme už několik let. Koneckonců tak začala před časem i naše spolupráce. Byli jsme nejdříve zákazníky, ale postupně se naše cesty více propojily a dnes je brněnské Kentico jedním z našich blízkých partnerů. Pomáháme jim s rozvojem produktu.

Pavel Hess CO-FOUNDER, CEO NITTIN

Ostatně sami se můžete přesvědčit v naší případové studii o tom, jak jsme na platformě Xperience by Kentico vyvinuli vylepšenou prezentační demoverzi produktu od našich partnerů Kentico.  

Kontaktujte nás


Pokud zvažujete využití našich služeb při implementaci nového CMS, ale i třeba výrobě zbrusu nového webu či aplikace, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vás pozveme na kávu a nezávazně probereme možnosti, jak váš projekt posunout k ještě lepším výsledkům. 

Hledáte partnera pro svůj projekt nebo máte nějakou otázku?

Napište nám, rádi se s vámi potkáme nebo vám zavoláme.

Kontaktní údaje

+420 777 725 675
obchod@nittin.cz
NITTIN s.r.o.
Branická 26/43
147 00 Praha 4
IČO: 06947743
DIČ: CZ06947743

Nastavení cookies

Tato stránka používá cookies.