Strapi

05.06.2024, Václav Lang

Pokud hledáte pohodlné a bezplatné CMS pro svůj web, pak Strapi je ideálním kandidátem. Sytém nabízí bohatou sadu nástrojů a je velmi flexibilní ve svém využití. V NITTINu jsme na něj odborníci a rádi ho implementujeme i na vaše stránky.

Co je CMS?


CMS neboli Content Management System je, zjednodušeně řečeno, jakýsi velín pro správu obsahu vašeho webu. Administrační prostředí, pomocí kterého publikujete na svých stránkách příspěvky, ovládáte SEO a vůbec rozhodujete o tom, jak bude stránka vypadat.


Právě CMS je jakousi vstupní branou vašeho obsahu na samotné stránky, které se zobrazí návštěvníkům. Usnadňuje manipulaci s obsahem a umožňuje jeho rychlou a flexibilní správu.


Více o CMS se dozvíte zde: článek o CMS

logo_strapi

Co je Strapi


Jedná se o takzvaný headless CMS. Tedy back-endový nástroj, který nabízí profesionální administrační rozhraní pro váš web s vaší vlastní prezentační vrstvou. Coby open-source u něj s výjimkou nákladů na hosting neplatíte žádné vstupní ani opakované poplatky za používání.

Jednou z hlavních předností systému od Strapi je jeho vysoká flexibilita a funkčnost. Najde využití u nejrůznějších projektů od jednoduché webové prezentace přes e-shop až po komplikovanější aplikace. Navíc podporuje jednoduché rozšiřování o vlastní pluginy.

Strapi využijete všude tam, kde chcete mít volnou ruku a bohatý výběr nástrojů při tvorbě obsahu svého webu nebo webové aplikace. A zároveň ušetřit čas vývojářů a i nějakou tu korunu.

Hlavní výhody Strapi:


  • Bezplatný open-source
  • Vysoká flexibilita a možnost modifikací
  • Jednoduchost a přehlednost
  • Podporuje širokou škálu databází a rozumí si s API mnoha klientů
  • Intuitivní a dynamický obsahový editor s širokou možností rozšíření

Strapi přináší řadu výhod jak pro váš vývojářský tým, tak pro editory, kteří se starají o plnění obsahu na váš web. Ne náhodou je Strapi celosvětově jedním z nejoblíbenějších CMS.

Implementujeme Strapi do vašeho webu


V NITTINu rádi využíváme Strapi pro weby a webové aplikace, které vytváříme. Rádi vám pomůžeme s implementací na míru i vašemu projektu. Tak aby vaše uživatelská zkušenost byla co nejlepší a s co nejmenším úsilím a vstupními investicemi dosahovali co nejlepších výsledků.

Konkrétně Strapi jsme použili u webů pro tyto klienty: Porsche Inter Auto CZ či Lamborghini Praha.

Záleží nám na vaší spokojenosti. Jestli chcete poradit ohledně Strapi CMS, nebo vůbec s celým vývojem vašeho webu či aplikace, neváhejte se na nás obrátit. Kontaktujte nás a domluvte si s námi nezávaznou schůzku. Na té probereme, jak pomocí technologií posunout váš nápad k úspěchu.

Hledáte partnera pro svůj projekt nebo máte nějakou otázku?

Napište nám, rádi se s vámi potkáme nebo vám zavoláme.

Kontaktní údaje

+420 777 725 675
obchod@nittin.cz
NITTIN s.r.o.
Branická 26/43
147 00 Praha 4
IČO: 06947743
DIČ: CZ06947743

Nastavení cookies

Tato stránka používá cookies.