Zmigrujeme váš web na XbyK - hlavní výhody této migrace

21.05.2024, Václav Lang

Kentico 13, nebo Xperience by Kentico? Zmigrujeme váš web na nejnovější verzi platformy


Zákazníci se shodují: Jak si jednou zvyknete na software od Kentica, už nechcete jiný. A jelikož se profesionální digitální platforma pro správu byznysu neustále vylepšuje, je potřeba také spolehlivě přenést vaše data mezi systémy. S tím vám rádi pomůžeme.

Kentico logo grey

Kentico po léta poskytuje profesionální nástroj pro sofistikovanou správu firemního webu a komunikaci s klienty. Důkazem jeho stále rostoucí obliby jsou tisíce prodaných licencí mezi profesionály po celém světě.

Hlavním lákadlem jejich CMS i DXP platforem je možnost přizpůsobit se každému klientovi či specifické skupině klientů na míru podle jejich preferencí. Taková personalizace je v dnešní době téměř nezbytným nástrojem pro úspěšný marketing a doručování produktu. I proto si Kentico oblíbili ti největší hráči na trhu. Navíc nabízí pod jednou střechou nástroje pro správu obsahu, e-mailing, digitální marketing či analytiku.

Výraznou stopu na trhu za sebou zanechala zatím nejpopulárnější verze platformy Kentico 13. Tu nyní postupně nahrazuje ještě pokročilejší DXP platforma Xperience by Kentico, která má ambice prorazit mezi nejlepší podobné systémy na trhu.

Zmigrujeme váš web na vyšší verzi Kentico


V NITTIN máme bohaté zkušenosti s migrací webů mezi těmito dvěma platformami. Celý váš projekt dovedeme plynule převést z verze Kentico 13 či starší na nejnovější XbyK, tak abyste poznali rozdíl jen v tom, že se vám s novým systémem bude ještě lépe pracovat. Všechnu komplikovanou práci spojenou s migrací obsáhlých dat vyřešíme za vás.

Migrace na vyšší verzi je poměrně komplikovaná záležitost, jelikož se u pokročilého Xperience by Kentico podstatně změnila struktura. My však dovedeme převést vaše data bezpečně tzv. na tlačítko. Nemusíte se tak bát, že byste o nějakou část svého webu přišli. Navíc kdykoli se XbyK rozšíří o nějakou novou funkcionalitu, kterou jste třeba doteď používali a máte k ní data, je možné i tato dále přidávat

Pavel Hess CO-FOUNDER, CEO NITTIN

Umíme si ale také poradit s migrací vašich dat i z jiných systémů, než jsou ty od Kentica. Pokud jejich software zatím nepoužíváte, nebojte se, dovedeme váš stávající web i tak bezpečně převést na tuto platformu.

A proč přecházet na Xperience by Kentico?


Důvodů je několik. Předně jsou to však tyto jeho výhody:

  • Multifunkční nástroj – pod jednou střechou naleznete pokročilé nástroje pro správu obsahu, personalizaci, e-mailing, digitální marketing, správu kontaktů, analytiku a další.
  • Personalizace – díky personalizovaným funkcionalitám můžete oslovovat různé části publika s různými produkty, a to na všech myslitelných zařízeních.
  • Nástroje pro digitální marketing – můžete například zasílat automatizovaný cílený newsletter nebo třeba nabídnout speciální slevy zákazníkům, kteří mají zrovna narozeniny. Samozřejmostí jsou i marketingové kampaně na míru. To vše za pomoci AI a ve všech dostupných kanálech.
  • Škálovatelnost – unikátní kultura systémů od Kentica umožňuje začít v malém a rozšiřovat se podle toho, jak se budou zvyšovat vaše potřeby.
  • Jednoduchost užívání - Xperience by Kentico i její předchůdci byly vytvořené tak, aby poskytly příjemný zážitek z jejího používání a aby z ní uživatelé dostali maximum, a tím doručily svým zákazníkům špičkové služby a posunuli svůj byznys.

Obraťte se nás


Pokud vás náš článek zaujal, aktuálně řešíte migraci nebo se jen chcete na něco zeptat, kontaktujte nás. Moc rádi vám pomůžeme nebo poskytneme konzultaci. Zavolejte nám nebo nám napište prostřednictvím formuláře níže. 

Hledáte partnera pro svůj projekt nebo máte nějakou otázku?

Napište nám, rádi se s vámi potkáme nebo vám zavoláme.

Kontaktní údaje

+420 777 725 675
obchod@nittin.cz
NITTIN s.r.o.
Branická 26/43
147 00 Praha 4
IČO: 06947743
DIČ: CZ06947743

Nastavení cookies

Tato stránka používá cookies.