U kterých webů jsme použili Kentico

19.06.2024, Václav Lang

Jak na Kentico? U těchto webů jsme ho úspěšně implementovali (stručný souhrn našich case studies).


Platformu Kentico nasazujeme v projektech našich klientů velmi rádi. Za dobu, co se na ni specializujeme, si troufneme říct, že jsme se stali skutečnými odborníky na tento software. Práce, kterou máme za sebou, mluví za vše.

Kentico logo grey

Brněnské Kentico nabízí pokročilé platformy pro profesionální správu vašeho firemního webu. Zejména jejich Xperience 12 a 13 si připsaly celosvětový úspěch, když si je osvojily tisíce spokojených zákazníků z různých zemí. Už tak velmi sofistikované CMS nyní postupně doplňuje a nahrazuje ještě pokročilejší DXP systém Xperience by Kentico (XbyK).

S obojím máme bohatou zkušenost (jak se podrobněji dozvíte níže). Implementaci oblíbené “třináctky” a jejích předchůdců jsme provedli na několika webech, jež máme pod svou správou, a nyní navíc pomáháme s migrací na stále více poptávanou XbyK.

Hlavním pilířem obou systémů je rozsáhlý potenciál přizpůsobit se každému klientovi či specifické skupině klientů na míru. Taková personalizace je v dnešní době téměř nezbytným nástrojem pro úspěšný marketing a doručování produktu. I proto si Kentico oblíbili ti největší hráči na trhu.

Čestné uznání za web na Kentico 13


Vyrobili jsme například hned několik webů pro leasingovou společnost, s níž spolupracujeme již řadu let. Sada webů zahrnuje například aplikaci pro výpočet a předjednání autopůjčky na míru.

Na platformě Kentico 13 jsme spolu s americkou agenturou Fuseideas vytvořili sadu webů pro předního amerického dodavatele paliv Dead River Company. Ta si vyžádala pro svou přibývající skupinu brandů vytvořit jednotné řešení, napříč kterým by mohli zákazníci pohodlně nakupovat a spravovat své profily.

Bylo zapotřebí od základů přestavět architekturu – nové UX, nový design, nový kód. To celé jsme přizpůsobovali všem aspektům online obchodu, tedy jak přilákat zákazníka, jak si udělá objednávku paliva, jak si bude spravovat svůj účet až po fakturaci

Pavel Hess CO-FOUNDER, CEO NITTIN

Naše realizace tohoto projektu dokonce Kentico ocenilo čestným uznáním v soutěži Site of the Year, již každoročně pořádá.

Site of the year_logo

Xperience by Kentico pro ty největší výzvy


Další výzvou pro NITTIN je implementace pokročilé DXP platformy Xperience by Kentico. Tu jsme si mohli naplno vyzkoušet při vytváření demo produktu právě pro samotné Kentico. KBank je simulace internetové banky, která slouží jako prezentační nástroj pro potenciální zákazníky Kentica. I proto bylo potřeba při jejím vývoji zajít až do nejzazších detailů, tak aby bylo možné v rámci jednoho produktu představit co možná největší škálu jeho funkcionalit.

Díky této příležitosti jsme zároveň měli možnost skutečně se ponořit do takřka neomezených možností, které systémy od Kentica nabízejí. A naše zkušenosti teď předáváme dál svým klientům, kteří se na nás obracejí s nejrůznějšími požadavky.

V neposlední řadě jsme pro celou komunitu vytvořili Kentico Community Portal. Tedy komunikační hub, který slouží všem, kdo mají co společného se systémy od Kentica. Má sloužit jako rozcestník a rádce pro všechny, kdo hledají odpovědi na své otázky ohledně tohoto softwaru.

Kontaktujte nás


Pokud přemýšlíte o tom, že byste rádi pro svůj byznys použili nějakou z platforem Kentico, neváhejte se na nás obrátit. Rádi vás pozveme na kávu a nezávazně probereme možnosti, jak váš projekt posunout k ještě lepším výsledkům.

Hledáte partnera pro svůj projekt nebo máte nějakou otázku?

Napište nám, rádi se s vámi potkáme nebo vám zavoláme.

Kontaktní údaje

+420 777 725 675
obchod@nittin.cz
NITTIN s.r.o.
Branická 26/43
147 00 Praha 4
IČO: 06947743
DIČ: CZ06947743

Nastavení cookies

Tato stránka používá cookies.