5 důvodů, proč pro svůj web zvolit systémy Kentico

24.06.2024, Václav Lang

Máte dobře rozjetý byznys, velké plány, chcete dodávat svým zákazníkům špičkové služby a zároveň mít vše pod kontrolou na jednom místě? Pak pro zvažte rozjet svůj web na platformě Kentico.


Platforma Xperience 13 od brněnské firmy Kentico patří mezi nejoblíbenější a nejrozšířenější nástroje pro správu firemních webů. Tisíce zákazníků po celém světě jsou toho důkazem. Nově navíc svůj rozšířený CMS systém posunuli na nový vývojový stupeň, když přišli s DXP platformou Xperience by Kentico. (Přečtěte si, jaký je rozdíl mezi CMS a DXP a jak se mezi nimi rozhodovat.)

Oblázky naskládané na písečné pláži.

V NITTINu jsme na Kentico odborníci a rádi vám pomůžeme se některé z multifunkčních platforem od Kentica do vašeho webu. V tomto článku si řekneme, proč byste měli pro svůj web zvolit právě Kentico.

Multifunkční nástroj


Běžné CMS se hodí zejména k publikování příspěvků na webu a obecně správě obsahu. Pakliže však potřebujete pomocí svého webu obsloužit zákazníky nad rámec tohoto, může se stát, že narazíte na limity.


Software od brněnské firmy Kentico 13 i jeho DXP nástupce Xperience by Kentico jdou mnohem dál za tyto funkcionality. Jejich platforma v sobě kromě tradičních nástrojů pro správu obsahu zahrnuje také funkcionality umožňující jeho personalizaci, usnadňující digitální marketing a v neposlední řadě splňující vysoké nároky na následnou analytiku.


Máte-li větší firmu s velkým objemem zákazníků a digitálních aktivit, jistě oceníte mít vše pod jednou střechou v rámci jedné z multifunkčních platforem pro správu webů.

Personalizace


Jednou z nesporných výhod systémů od Kentica je personalizace obsahu. Pomocí analytických nástrojů se podrobně seznámíte se svým publikem a jeho potřebami. A díky personalizovaným funkcionalitám můžete oslovovat různé části tohoto publika s různými produkty, a to na všech myslitelných zařízeních.


Právě personalizované cílení je přitom v dnešní době alfou a omegou úspěšného marketingu. Software od Kentica nabízí nejen cílení jedinečného obsahu podle typu zákazníka, ale i jeho dynamické chování podle toho, jak se návštěvník na webu chová.


Sami si definujete pravidla pro personalizaci a segmentaci publika a vytvoříte různé scénáře v různých kanálech. Čím přesnější bude zacílení a práce s jednotlivými skupinami návštěvníků, tím vyšší lze očekávat jejich zapojení a efektivitu prodejů.


K dispozici je navíc populární AI nástroj Recombee, který pomocí sofistikovaných algoritmů dodá jednotlivým uživatelům ten nejrelevantnější obsah.

Nástroje pro digitální marketing


Personalizace není jediným marketingovým nástrojem v rámci platforem Kentico. Dalo by se říct, že je spíš pilířem. Vychází z bohatých a přesných možností analytiky a ústí k širokým možnostem šíření obsahu.


Můžete například zasílat automatizovaný cílený newsletter nebo třeba nabídnout speciální slevy zákazníkům, kteří mají zrovna narozeniny. Samozřejmostí jsou i marketingové kampaně na míru. To vše za pomoci AI a ve všech dostupných kanálech. K lepším výsledkům ve vyhledávačích zase slouží integrovaná SEO optimalizace.

Škálovatelnost


Uživatelé systémů od Kentica si často pochvalují velmi rychlou a efektivní škálovatelnost. Jejich unikátní kultura umožňuje začít v malém a rozšiřovat se podle toho, jak se budou zvyšovat vaše potřeby. Pravidelné aktualizace plynule zavádějí nejnovější funkce a vylepšení. Samozřejmostí jsou také vysoké standardy zabezpečení. Nejnovější Xperience by Kentico dokonce podporuje automatické škálování.

Jednoduchost užívání


Všechny výše uvedené přednosti by však nemohly samy o sobě dobře fungovat bez prouživatelského prostředí. Uživatelé softwaru od Kentica si pochvalují přehledné uživatelské rozhraní administrace a intuitivní ovládání funkcí. Platforma Xperience by Kentico i její předchůdci byly vytvořené tak, aby poskytly příjemný zážitek z jejího používání a aby z ní uživatelé dostali maximum, a tím doručily svým zákazníkům špičkové služby a posunuli svůj byznys.

V NITTIN jsme na Xperience by Kentico odborníci


Pokud hledáte pro svůj projekt systém, jako je Xperience by Kentico, rádi vám s ním pomůžeme. Implementujeme platformu do vašeho webu a optimalizujeme ji tak, aby co nejvíce vyhovovala vašim potřebám a potřebám vašich klientů.

Ostatně sami se můžete přesvědčit v naší případové studii o tom, jak jsme na platformě Xperience by Kentico vyvinuli vylepšenou prezentační demoverzi produktu od našich partnerů Kentico.

Hledáte partnera pro svůj projekt nebo máte nějakou otázku?

Napište nám, rádi se s vámi potkáme nebo vám zavoláme.

Kontaktní údaje

+420 777 725 675
obchod@nittin.cz
NITTIN s.r.o.
Branická 26/43
147 00 Praha 4
IČO: 06947743
DIČ: CZ06947743

Nastavení cookies

Tato stránka používá cookies.